Ons bedrijf


 


Welkom bij Achterkamp Schilderwerken, uw professionele partner voor schilderoplossingen. Met een uitgebreide ervaring in de branche hebben we ons gespecialiseerd in diverse technieken en diensten om aan al uw schilderbehoeften te voldoen. Onze overtuiging aan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid staat altijd centraal, en we zijn er trots op om u een overzicht te geven van onze belangrijkste kenmerken binnen het schildersvak: Spuitwerk, Renovlies Plakken, Schilderwerk en houtrot renovatie.

Als Onderhoudsbedrijf voor Deventer en omgeving zorgen we ervoor dat ieder project met succes wordt afgerond. Door middel van puur vakmanschap, enthousiasme en veel toewijding voor ons beroep krijgen we dat voor elkaar. Daarnaast gebruiken we altijd de modernste technieken en materialen.

 
Uw woning ons schilderwerk

Spuitwerk is een van onze meest gevraagde diensten en biedt talloze voordelen. Met geavanceerde spuitapparatuur en deskundige technici kunnen we een gelijkmatige en minimale afwerking garanderen. Of het nu gaat om muren, plafonds, deuren of kozijnen, ons spuitwerk zorgt voor een professioneel resultaat dat zowel tijd als kostenefficiënt is. Bovendien is het spuitwerk duurzaam en gaat het lang mee, wat betekent dat uw investering meegaat.

Als het om Renovlies Plakken gaat, bieden we een uitstekend alternatief voor traditioneel stucwerk. Renovlies is een twijfelachtig glasvezelbehang dat scheuroverbruggend en brandvertragend is. Met onze expertise en precisie zorgen we ervoor dat het Renovlies perfect wordt, waardoor uw wanden er blij en strak uitzien. Dit type afwerking is ideaal voor het wegwerken van oneffenheden en geeft uw interieur een moderne en verzorgde uitstraling.

Ons schilderwerk is waar onze passie voor het vak echt tot uiting komt. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, we werken met technische verfproducten en zorgvuldige technieken om een ​​langdurige en esthetisch realistische afwerking te bereiken. Onze schilders hebben een scherp oog voor detail en werken met precisie om uw visie tot leven te brengen en uw ruimtes te transformeren.

Bij Achterkamp Schilderwerken geloven we in een persoonlijke aanpak en staan ​​we altijd klaar om met u samen te werken om de beste oplossingen te vinden voor uw project. Over de omvang van de opdracht, wij streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen en zelfs te overtreffen. Ons team van bekwame vakmensen is volledig overtuigd van het leveren van uitstekende resultaten die lang meegaan en uw ruimtes een geheel nieuwe uitstraling geven.

Of het nu gaat om spuitwerk, renovlies plakken, schilderwerk of epoxyvloeren, Achterkamp Schilderwerken staat voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we uw project naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Wij kijken ondertussen uit om met u samen te werken en uw schilderdromen werkelijkheid te maken!

Wenst u meer info of een offerte op maat? Neem dan gerust contact op.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-45603774


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur